Content feed Comments Feed

NEW : Koleksi Anting2 Menarik - RM 10 RM 5

Posted by Kedai Cuppies Lumut Friday, December 18, 2009

Salam all...


Anting2 ni koleksi aku yang tak pernah pakai langsung. Ada lebih 30 set. Tapi kat sini, aku pamerkan untuk jualan yang the best. Sesuai untuk free hair / pakai tudung (boleh pakai macam Bienda...stylish gitu!). PROMOSI - Beli 1 RM 5, beli 4 RM 4.50, beli semua RM 3. Amacam, ok?


CODE : AK 0004





CODE : AK 0005





CODE : AK 0006





CODE : AK 0007





CODE : AK 0008

SOLD to Zarin





CODE : AK 0009





CODE : AK 0010

SOLD to Milie





STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI

0 Responses to NEW : Koleksi Anting2 Menarik - RM 10 RM 5

Post a Comment




BOARD PENGUMUMAN / PEMBERITAHUAN

Untuk order, bayaran & penghantaran, sila KLIK DI SINI.

Sila ambil perhatian dengan "marking" / tanda di bawah:
NEW = Baru / tak pernah pakai
1 X = Sekali pakai
BUNDLE = Barang lama tapi kualiti 80% - 100%
PRE ORDER = Barang dlm katalog, baru!
LELONG = Barang lelong yg bermula minimum RM 0.50

Pesanan melalui YM:

1, 2, 3 Step Mudah Untuk Order (SMS)

  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 164258436232 (Ailing)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

CAJ UNTUK POS BARANG

  1. Pos biasa Semenanjung (registered) - RM 3.50 (500gm pertama)
  2. Pos biasa Sabah/Sarawak - RM 7 (500gm pertama)
  3. PosLaju Semenanjung - RM 6.50 (500gm pertama)
  4. PosLau Sabah/Sarawak - RM 9-10 (500gm pertama)

PEMBERITAHUAN / WARNING

  1. Blogshop ini adalah untuk pembeli yang serius sahaja. Sekiranya anda tidak berminat, JANGAN SAMA SEKALI membuat sebarang order.

  2. Barangan di blog ini adalah barangan asal sepertimana yang telah diberitahu kualitinya.

  3. Customer is always right. But you have "no right" to make any fake orders.

Your Shopping Kaki

TRACK YOUR ORDER / SHIPMENT VIA SMS (EASY!)

  1. Taip PL (Tracking Code / EMS code)
  2. Hantar ke 33333
  3. Caj 50 sen / SMS (Utk Celcom, Maxis & Digi)
TRACK CODE POSLAJU
  1. Ani Ab. Hamid - ED 878550210 MY
  2. Milie - EN 221223423 MY
  3. Zarin - EN 221223352 MY
  4. Nor Azman - ED 878554707 MY
  5. Zanariah - EN 230511153 MY
  6. Ani Shah - EN 315580375 MY
POS EKSPRES
  1. Nazirah - LX43 676 110 1MY
  2. Anati Faiqah - PX 21 083 777 4MY (+ free gift for buying > RM 100)
TQ FOR COD! :-)
  1. Azira
  2. Syuk & Fiza

Sembang Corner

About His & Her . About Us . About Blog

Anne & Nazir { Anne & Nazir } 's Wardrobe Collection : Lumut (Perak), Malaysia .

Anne : Biotech . 27 thn . Nazir : TLDM . 28 thn .

About Blog : Baju . Shawls . Tudung . T-shirt . Kemeja . Kain Pasang . Aksesori Lelaki & Wanita . Teknologi . Bundle . Wallet . Jeans . Barangan Bayi . Barangan Kanak-kanak . Aksesori Rumah . Barangan Eksklusif Filem .
[ Read More ]

Recent Posts

Follower

Jaringan Sosial Kami

Kedai Kami di Mudah.My :)