Content feed Comments Feed

NEW : T-shirt Teluk Batik - RM 8

Posted by Lets Cupcakes! Friday, January 8, 2010

Salam all...


Baju ni kira souvenir / buah tangan kalau sapa2 datang melawat Lumut / Teluk Batik. Harga pasaran RM 10, harga kami RM 8. Kalau sapa2 tak kesampaian lagi nak ke Teluk Batik, bolehlah beli dengan kami sebagai cenderahati buat diri sendiri.


CODE : BJ 0011







CODE : BJ 0012







STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI

Salam all...


Ada 2 unit Baby Gift Set seperti dalam gambar. Harga pasaran RM 20, harga kami RM 17. 1 unit = 1 baju lengan pendek baby + 1 seluar pendek baby + 2 sarung tangan (mittens) + 2 booties (sarung kaki). Warna peach. Datang dengan box berbalut seperti dlm gambar.


CODE : BABY 0001











STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI

PRE ORDER : Necklace catchy dari Korea - Siri 2 - RM 7

Posted by Lets Cupcakes! Saturday, January 2, 2010

Salam all...


Ini adalah second collection. So, sapa2 nak, boleh order, bayar 1/2 a.k.a 50% dari keseluruhan harga. Then, bila barang dah sampai, boleh bayar penuh dan kami akan hantar ke rumah anda, macam biasa pakai encik posmen. :)


CODE : AK 0039





CODE : AK 0040

SOLD to Anati





CODE : AK 0041





CODE : AK 0042





CODE : AK 0043

SOLD to Anati





CODE : AK 0044





STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI

Salam all...


Ok, memandangkan ada sambutan pada necklace catchy dari anak2 gadis yang cute dan suka bergaya, so di sini, kami buka untuk pre order. Anda boleh order, dan bayar separuh dahulu sebagai booking. Then, barang dah sampai, bayar full pada kami, kami akan teruskan hantarkan barang tersebut pada anda sampai depan pintu rumah (pakai posmen la!) :)


CODE : AK 0016

SOLD to Anati





CODE : AK 0017

SOLD to Anati





CODE : AK 0018

SOLD to Anati





CODE : AK 0019





CODE : AK 0020





CODE : AK 0021

SOLD to Anati





CODE : AK 0022

SOLD to Anati





CODE : AK 0023

SOLD to Anati





CODE : AK 0024

SOLD to Anati





CODE : AK 0025

SOLD to Anati





CODE : AK 0026





CODE : AK 0027

SOLD to Anati





CODE : AK 0028

SOLD to Anati





CODE : AK 0029





CODE : AK 0030





CODE : AK 0031

SOLD to Anati





CODE : AK 0032

SOLD to Anati





CODE : AK 0033

SOLD to Anati





CODE : AK 0034

SOLD to Anati





CODE : AK 0035





CODE : AK 0036

SOLD to Anati





CODE : AK 0037

SOLD to Anati





CODE : AK 0038

SOLD to Anati





STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI

Salam all...


Kain pasang songket ini adalah antara stok aku yang masih ada (sebahagian dah jual semasa aku belum ada blog lagi). Warnanya agak cantik dan menarik. Comel kalau buat untuk baju raya.. :) Jadi, kalau siapa2 nak, boleh order k!


CODE : BJ 0010











STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI

Salam all...


Antara koleksi kain pasang aku yang masih ada dalam stok. Kain material jenis lembut, licin dan sejuk. Dari pelukis batik Khushi. Harga pasaran dalam RM 45, harga kami RM 40 sebab nak habiskan stok. So, apa tunggu lagi, grab as yours!


CODE : BJ 0009







STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI

NEW : Kain pasang jenis batik angkasawan - RM 55

Posted by Lets Cupcakes! Friday, January 1, 2010

Salam all...


Kain ni jenis batik angkasawan. Sebenarnya kain ni adalah baki stok yang aku jual sebelum wujudnya bloig ni lagi. Harga pasaran kalau tak salah dalam RM 60, kami jual hanya RM 55 SAHAJA. Warna dia agak cantik dengan kelip2 sikit. Sesuai dengan mereka yang berjiwa muda. :)


CODE : BJ 0008







STEP2 MUDAH UNTUK MEMBELI:





  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 162254741625 (Ruhani)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

  9. Kurang faham? KLIK DI SINI




BOARD PENGUMUMAN / PEMBERITAHUAN

Untuk order, bayaran & penghantaran, sila KLIK DI SINI.

Sila ambil perhatian dengan "marking" / tanda di bawah:
NEW = Baru / tak pernah pakai
1 X = Sekali pakai
BUNDLE = Barang lama tapi kualiti 80% - 100%
PRE ORDER = Barang dlm katalog, baru!
LELONG = Barang lelong yg bermula minimum RM 0.50

Pesanan melalui YM:

1, 2, 3 Step Mudah Untuk Order (SMS)

  1. Browse tengok barang.

  2. Hotline Order Barang : 013-5987228

  3. SMS berikut: Code barang, nama, alamat, cara penghantaran (pos biasa / pos laju) ke hotline.

  4. Tunggu kami SMS sahkan stok dan jumlah bayaran (harga barang + pos).

  5. Transfer / bank in ke akaun
    - Maybank : 164258436232 (Ailing)
    - CIMB : 0302-0063424-52-9 (Ailing)

  6. SMS pada kami maklumat pembayaran (jumlah & lain2).

  7. Tunggu penghantaran & "track code" pos dari kami.

  8. Terima barang & bergaya!

CAJ UNTUK POS BARANG

  1. Pos biasa Semenanjung (registered) - RM 3.50 (500gm pertama)
  2. Pos biasa Sabah/Sarawak - RM 7 (500gm pertama)
  3. PosLaju Semenanjung - RM 6.50 (500gm pertama)
  4. PosLau Sabah/Sarawak - RM 9-10 (500gm pertama)

PEMBERITAHUAN / WARNING

  1. Blogshop ini adalah untuk pembeli yang serius sahaja. Sekiranya anda tidak berminat, JANGAN SAMA SEKALI membuat sebarang order.

  2. Barangan di blog ini adalah barangan asal sepertimana yang telah diberitahu kualitinya.

  3. Customer is always right. But you have "no right" to make any fake orders.

Your Shopping Kaki

TRACK YOUR ORDER / SHIPMENT VIA SMS (EASY!)

  1. Taip PL (Tracking Code / EMS code)
  2. Hantar ke 33333
  3. Caj 50 sen / SMS (Utk Celcom, Maxis & Digi)
TRACK CODE POSLAJU
  1. Ani Ab. Hamid - ED 878550210 MY
  2. Milie - EN 221223423 MY
  3. Zarin - EN 221223352 MY
  4. Nor Azman - ED 878554707 MY
  5. Zanariah - EN 230511153 MY
  6. Ani Shah - EN 315580375 MY
POS EKSPRES
  1. Nazirah - LX43 676 110 1MY
  2. Anati Faiqah - PX 21 083 777 4MY (+ free gift for buying > RM 100)
TQ FOR COD! :-)
  1. Azira
  2. Syuk & Fiza

Sembang Corner

About His & Her . About Us . About Blog

Anne & Nazir { Anne & Nazir } 's Wardrobe Collection : Lumut (Perak), Malaysia .

Anne : Biotech . 27 thn . Nazir : TLDM . 28 thn .

About Blog : Baju . Shawls . Tudung . T-shirt . Kemeja . Kain Pasang . Aksesori Lelaki & Wanita . Teknologi . Bundle . Wallet . Jeans . Barangan Bayi . Barangan Kanak-kanak . Aksesori Rumah . Barangan Eksklusif Filem .
[ Read More ]

Recent Posts

Follower

Jaringan Sosial Kami

Kedai Kami di Mudah.My :)